Suntem Online
Suna pentru oferta

Montaj parchet

Peste 50% dintre locuinte au pe jos parchet. Manopera la parchet este un lucru de care ne lovim fiecare la un moment dat. Te scutim de stres si iti oferim montaje de parchet la cele mai bune preturi.

  • Lucrare calitativa
  • Cel mai bun pret
  • Disponibilitate 24/7
  • Disponibili pentru firme sau persoane fizice
  • Oferim si transportul parchetului in caz de nevoie
  • Te scapam de parchetul vechi, dupa caz

Cand vine vorba de montaje vorbim de un lucru ce trebuie facut cu mare atentie, fiind foarte multe aspecte de care trebuie sa tinem cont, echipa noastra are experienta necesara pentru executarea unei lucrari de foarte buna calitate.


Manopera de calitate

Echipa noastra are experienta necesara in montajul parchetului, oferim lucrari de calitate executate cu atentie si grija, incat sa nu aveti probleme cu parchetul in timp. Ne asiguram ca parcurgem toti pasii necesari montajului cu grija si atentie, sa nu existe probleme pe viitor si sa fiti pe deplin multumiti.


Debarasare parchet vechi

Daca nu ai unde sa duci vechiul parchet, oferim transportul acestuia in locatii de reciclare, asadar beneficiezi de servicii complete fara sa fie nevoie sa apelezi la mai multe firme. De asemenea, in cazul in care doriti sa-l pastrati va putem oferi si transportul in alta locatie, fara nici un fel de problema.


Cel mai bun pret

Cu siguranta oferta noastra o sa te multumeasca, avem cele mai bune preturi pe mp de pe piata si cea mai buna calitate. Incercam sa facem o oferta competitiva in functie de nevoile fiecarui client, asadar ne putem mandri cu cel mai bun raport calitate pret de pe piata.


Transport parchet

Ti-ai cumparat parchetul de la magazin de profil si nu vrei sa astepti transportul lor? Stim cu totii ca intarzie si pot fi si neatenti cateodata. Daca preferi un transport rapid in siguranta si in aceiasi zi, poti apela la noi, venim direct la magazin, iti incarcam produsele si ti le ducem direct in casa apoi ne ocupam de montaj, dupa cum am spus, oferim servicii complete!


Sau suna-ne direct +40747979250