Suntem Online
Suna pentru oferta

Mutari internationale

Cu experienta capatata peste hotare de pana la 5 ani in mutari, am decis sa implementam acest serviciu profesional in tara natala. Oferim servicii de mutari internationale pentru firme si persoane fizice la cele mai bune preturi

  • Ne deplasam oriunde in Europa
  • Dispunem de autoutilitare de mic sau mare tonaj
  • Folosim materiale de protectie de cea mai buna calitate
  • Ne ocupam de dezasamblare si asamblare in noua locatie
  • Transport in deplina siguranta
  • Consultanta gratuita

Pentru mutarile internationale, folosim doi soferi cu experienta pentru a ajunge in siguranta si intr-un timp util.


Oriunde in Europa

Nu exista limita de km. Oferim mutari internationale pentru firme si persoane fizice oriunde in Europa. Fie ca doriti sa va mutati sediul firmei in afara, sa deschideti alt punct de lucru sau pur si simplu va schimbati domiciliul, noi va suntem alaturi cu transportul sau relocarea acestora.


Materiale de protectie calitative

La o distanta asa mare, conteaza foarte mult siguranta transportului. Avem grija sa ambalam mobila si obiectele dvs in cele mai bune materiale si cutii de protectie. Folosim cutii speciale pentru ambalajul obiectelor fragile, cutii ce vor sta separat de destul marfii, cat si ambalaje din lemn pentru obiectele extrem de sensibile la transport.


Soferi cu experienta

Cand vine vorba de transportul international, conteaza foarte mult cine conduce autoutilitara. Avem soferi profesionisti cu experienta necesara sa ajunga intr-un timp util si sigur. Iar daca aveti nevoie de mutat obiecte mult mai mari ce necesita mai mult de o masina va putem pune la dispozitie un camion ori doua masini de 3,5 respectiv 7,5 tone pentru a reduce costurile si a executa mutarea rapid.


Ne ocupam de ambalare, dezasamblare si asamblare

Nu trebuie sa faceti nimic. Ne ocupam de tot, dupa cum am spus avem servicii complete, dezasamblam mobilierul in locatia din tara, il ambalam iar la locatia noua il putem asambla la loc. Echipa noastra are experienta in montaje si demontaje mobila cat si in montaje parchet, de aceea garantam pentru manopera oferita si suntem siguri ca o sa fiti multumiti.


Experienta si profesionalism

Echipa noastra are peste 5 ani experienta in domeniul de transport mobila national cat si international, asiguram cele mai bune conditii de transport si cea mai rapida solutie pentru ca bunurile dvs sa ajunga in siguranta la noua locatie. Ne asiguram sa facem cu grija fiecare pas, de la ambalare pana la incarcare, descarcare si asamblare la loc, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de serviciile noastre.


Sau suna-ne direct +40747979250