Suntem Online
Suna pentru oferta

Mutari Locuinte

Cu experienta capatata peste hotare de pana la 5 ani in mutari, am decis sa implementam acest serviciu profesional in tara natala. Oferim servicii de relocare la cele mai bune preturi si cea mai buna calitate

  • Cel mai bun raport calitate pret
  • Lucram in cea mai mare liniste
  • Folosim materiale de protectie
  • Ne ocupam de ambalare
  • Transport rapid si sigur
  • Consultanta gratuita

Folosim autoutilitare echipate corespunzator pentru mutari locuinte. Avem soferi cu experienta ce asigura un transport rapid si sigur catre noua dvs locuinta.


Cum parcurge o relocare locuinta?

Reprezentantul nostru ajunge la locuinta dvs unde stabiliti impreuna cum se va desfasura mutarea, la ce ora, detaliile despre noua locatie si asa mai departe. Ulterior, angajatii nostri se vor deplasa cu echipamente si scule profesionale pentru a executa mutarea conform intelegerii dvs cu reprezentantul nostru.


Mutarea se face in liniste

In cazul in care locuiti la bloc, acest aspect conteaza foarte mult. Asiguram linistea deplina pe tot parcursul mutarii, in asa fel incat sa nu deranjam nici un vecin, chiar si pe cei mai pretentiosi si sensibili la zgomot. Echipa noastra are experienta deplina in mutari si ne pricepem foarte bine sa facem o mutare cu linsite, siguranta si rapiditate.


Disponiblitate 24/7

Poate sunteti ocupati cu munca, poate aveti alte treburi de rezolvat pe zi, sau orice alt motiv pentru care mutarea nu se poate face ziua, de aceea am ales sa ne facem programul in avantajul dvs, executam mutarile chiar si dupa ora 17:00 ori la ora 01:00 noaptea, in functie de cum sunteti disponibili, aspect ce il stabiliti cu reprezentantul nostru.


Ne ocupam de ambalare, dezasamblare si asamblare

Nu trebuie sa faceti nimic. Ne ocupam de tot, dupa cum am spus avem servicii complete, dezasamblam mobilierul din locuinta dvs si il ambalam la loc in locuinta noua. Echipa noastra are experienta in montaje si demontaje mobila cat si in montaje parchet, de aceea garantam pentru manopera oferita si suntem siguri ca o sa fiti multumiti.


Experienta si profesionalism

Echipa noastra are peste 5 ani experienta in domeniul de transport mobila national, international si mutari firme si locuinte, asiguram cele mai bune conditii de transport si cea mai rapida solutie pentru ca bunurile dvs sa ajunga in siguranta la noua locatie. Ne asiguram sa facem cu grija fiecare pas, de la ambalare pana la incarcare, descarcare si asamblare la loc, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de serviciile noastre.


Sau suna-ne direct +40747979250