Suntem Online
Suna pentru oferta

Mutari firme, sedii sau locuinte

Ai de facut o relocare? Noi te ajutam sa-ti muti firma sau locuinta. Avem o echipa dinamica cu experienta de peste 5 ani in domeniu.

  • Dezasamblam mobila si o asamblam in noua locatie
  • Oferim si servicii de curatenie in urma relocarii
  • Transport in siguranta facut de oameni cu experienta
  • Disponibili la orice ora in orice zi
  • Cel mai bun raport calitate pret
  • Autoutilitare mari si mici in functie de nevoie

Efectuam mutari firme sau locuinte in toata tara, indiferent de oras sau distanta. Ambalam cu grija produsele tale incat sa ajunga la destinatie in aceiasi stare in care au plecat. Transportul se face cu autoutilitare de 3.5 tone sau, in cazul unei mutari voluminoase dispunem de camioane de 30 tone.


Mutari Firme / Sedii

Ai nevoie de o relocare pentru firma sau sediul tau? Ne putem ocupa inclusiv fara sa incurcam programul de lucru. Dispunem de cutii speciale pentru ambalarea obiectelor mici si sensibile ale angajatilor sau ale firmei. Daca nu doresti sa ambalam noi obiectele, putem oferi asistenta la impachetare pentru a fi siguri ca produsele sunt ambalate corespunzator.

Mutari Firme / Sedii

Mutari Locuinte

Dorim sa satisfacem nevoile oricarui client, daca ai nevoie de o relocare pentru locuinta ta ne desparte doar un apel. Suntem raspunzatori de obiectele dvs si va asiguram ca vor fi impachetate corespunzator pentru transport. Asiguram dezasamblarea si reasamblarea la noua destinatie, dvs nu trebuie sa faceti nimic, ne putem ocupa inclusiv de curatenia de dupa.

Mutari Locuinte

Mutari Internationale

Daca ai nevoie de o relocare internationale fie pentru firma, sediu sau locuinta, putem face acest lucru la cel mai bun pret. Pentru mutarile internationale dispunem de doi soferi cu experienta ce se vor asigura ca ajung intr-un timp util si in deplina siguranta cu produsele dvs.

Mutari Internationale
Sau suna-ne direct +40747979250