Suntem Online
Suna pentru oferta

Reconditionare mobilier lemn masiv

Cu pasiune si multi ani de experienta in acest domeniu oferim servicii de reconditionare mobilier din lemn masiv.

  • Disponibilitate L-V 9:00 - 18:00
  • Cel mai bun pret
  • Personal cu experienta 10 ani
  • Produse de cea mai buna calitate
  • Transport in siguranta

De ce sa arunci mobila din lemn masiv mostenita de la bunicii tai care iti ofera amintiri vii si placute? Suna-ne si reprezentantul nostru in domeniul de reconditionari lemn masiv vine la adresa dvs. pentru a examina si stabili costul si durata reconditionarii. Reconditionarea mobilierului din lemn masiv nu consta doar in faptul ca reparam un mobilier, necesita multa atentie si perfectiune pentru a-l readuce la viata.


Cat dureaza reconditionarea?

Dupa cum am specificat mai sus, reconditionarea consta in a oferi multa atentie si perfectiune. Noi facem acest lucru cu deplina pasiune si ani de experienta. Reconditionarea poate dura de la cateva zile pana la cateva luni, in functie de starea mobilierului si dimensiunea acestuia. Reprezentantul nostru va poate face o estimare de pret si durata reconditionarii. Pe toata durata reconditionarii va tinem la curent si va prezentam in ce stadiu se afla mobilierul dvs.Ne ocupam si de transport

Fiind o firma complexa ce oferim servicii complete clientilor nostri, ne ocupam inclusiv de preluarea mobilierului de la locatia dvs. Mobilierul va fi impachetat cu materiale de protectie pentru a-i oferi un transport in siguranta pana la atelierul nostru. La finalul reconditionarii, tot noi ne ocupam de transportul mobilierului inapoi la locatie.


Sau suna-ne direct +40747979250