Suntem Online
Suna pentru oferta

Transport mobila international

Oferim transport mobila international in conditii de siguranta. Folosim materiale de cea mai buna calitate pentru protejarea mobilierului si obiectelor dvs pe intreaga distanta.

  • Cel mai bun raport calitate-pret
  • Avem program non stop
  • Oferim servicii de asamblare si dezasamblare
  • Transportam orice tip de mobila
  • Ne ocupam de ambalare si montaj
  • Transport in siguranta

Folosim autoutilitare echipate corespunzator pentru transportul de mobilier international. Pentru transportul international folosim doi soferi profesionisti in domeniul transportului in asa fel incat mobila dvs sa ajunga intr-un timp util fara oprire.


Cel mai bun raport calitate pret

Detinem o flota de autoutilitare cu o capacitate intre 5mc si 25mc pentru a ne adapta nevoilor dvs. siguram cel mai bun pret de pe piata, insa oferim si cea mai buna calitate. Cand facem o oferta incercam sa va oferim pe cat posibil cel mai bun raport calitate pret, stabilim impreuna ce aveti nevoie si cum se desfasoara transportul incat sa obtineti cel mai bun pret si cea mai buna calitate.


Transport echipamente international

Folosim materiale de protectie si ambalaje speciale pentru a putea transporta orice tip de echipament electronic, fie ca vorbim de un calculator sau o multifunctionala ori scanner. Ne asiguram ca obiectele fragile sunt transportate corespunzator si acestea vor ajunge in siguranta la destinatie.


Transport obiecte grele

In cazul in care aveti de transportat international diverse obiecte cu o greutate marita, echipa noastra dispune de experienta necesara si va putem oferi si acest serviciu cu autoutilitare cu o capacitate de 40 tone dar si autoutilitare de 7.5 tone. Ne asiguram ca obiectele dvs sa fie transportate cu grija si bineinteles incarcate si descarcate cu mare atentie.


Experienta si profesionalism

Echipa noastra are peste 5 ani experienta in domeniul de transport mobila international, asiguram cele mai bune conditii de transport si cea mai rapida solutie pentru ca bunurile dvs sa ajunga in siguranta la noua locatie. Ne asiguram sa facem cu grija fiecare pas, de la ambalare pana la incarcare, descarcare si asamblare la loc, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de serviciile noastre.


Sau suna-ne direct +40747979250