Suntem Online
Suna pentru oferta

Transport mobila national

Oferim transport in conditii de siguranta in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate pentru protejarea mobilierului si obiectelor dvs.

  • Cel mai bun raport calitate-pret
  • Avem program non stop
  • Oferim servicii de asamblare si dezasamblare
  • Transportam orice tip de mobila
  • Ne ocupam de ambalare si montaj
  • Transport in siguranta

Folosim autoutilitare echipate corespunzator pentru transportul de mobilier. Avem soferi cu experienta ce asigura un transport rapid si sigur catre destinatia dvs.


Cel mai bun raport calitate pret

Detinem o flota de autoutilitare cu o capacitate intre 5mc si 25mc pentru a ne adapta nevoilor dvs. Asiguram cel mai bun pret de pe piata, insa oferim si cea mai buna calitate. Cand facem o oferta incercam sa va oferim pe cat posibil cel mai bun raport calitate pret, stabilim impreuna ce aveti nevoie si cum se desfasoara transportul incat sa obtineti cel mai bun pret si cea mai buna calitate.


Transport echipamente

Folosim materiale de protectie si ambalaje speciale pentru a putea transporta orice tip de echipament electronic, fie ca vorbim de un calculator sau o multifunctionala ori scanner. Ne asiguram ca obiectele fragile sunt transportate corespunzator si acestea vor ajunge in siguranta la destinatie. Utilizam cutii concepute cu lemn pentru protectie suplimentara iar obiectele foarte sensibile la transport sunt puse separat de restul marfii.


Obiecte grele

In cazul in care aveti de transportat diverse obiecte cu o greutate marita, echipa noastra dispune de experienta necesara si va putem oferi si acest serviciu cu camioane cu o capacitate de 40 tone dar si autoutilitare de 7.5 tone. Ne asiguram ca obiectele dvs sa fie transportate cu grija si bineinteles incarcate si descarcate cu mare atentie.


Experienta si profesionalism

Echipa noastra are peste 5 ani experienta in domeniul de transport mobila national, asiguram cele mai bune conditii de transport si cea mai rapida solutie pentru ca bunurile dvs sa ajunga in siguranta la noua locatie. Ne asiguram sa facem cu grija fiecare pas, de la ambalare pana la incarcare, descarcare si asamblare la loc, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de serviciile noastre.


Sau suna-ne direct +40747979250