Debarasari

Oferim servicii de debarasare mobila cat si debarasare electrocasnice la cele mai competitive preturi.

Te scapam noi de mobila si electrocasnicele vechi!

Debarasare Mobilier

Servicii de debarasare mobilier vechi. Daca ti-ai achizitionat mobilier nou si vrei sa scapi de cel vechi, noi avem cele mai bune solutii.

Debarasare Electrocasnice

Te ajutam sa scapi de electrocasnicele vechi. Debarasam orice tip de electrocasnic, indiferent de volum sau greutate.

Debarasare in siguranta!

Debarasarea se va desfasura cu profesionalism, pentru noi nu e o simpla ridicare de obiecte vechi, ci o sarcina foarte importanta!

Oferta Rapida

Stim cat de important e timpul tau! Daca ne suni, primesti o oferta instant in urma unui scurt inventar, iar daca ne trimiti mail te contactam noi in cel mai scurt timp!

De ce sa ne alegi pe noi?

Experienta ne recomanda, avem o echipa tanara si dinamica specializata in domeniul debarasarilor.

Echipa noastra are peste 5 ani experienta in domeniul de mutari firme si locuinte, debarasari si montaje, etc. Ne asiguram ca debarasarea dvs sa se desfasoare in cele mai bune conditii, in asa fel incat sa beneficiem impreuna de rapiditate si profesionalism.

Colegii nostrii de la logistica stabilesc telefonic impreuna cu dvs. ora si ziua in care se va efectua debarasarea. Echipa noastra se deplaseaza la locatia stabilita unde se vor ocupa de incarcarea obiectelor de mobilier sau bunurile ce dvs. le debarasati. De asemenea, oferim servicii complete si ne ocupam si de curatenia necesara in urma debarasarii.

Mobilierul vechi il vom transporta in centre de reciclare unde poate fi distrus si refolosit fara a polua mediul, iar cel ce se poate refolosi ne ocupam personal de donatia lui catre centre de donatii, in asa fel acesta ajunge la persoanele care au nevoie insa nu-si permit sa cumpere.

Esti gata sa lucram impreuna?

Scrie-ne mai jos si revenim la tine in cel mai scurt timp!


  Recenzii

  Vezi ce parere au clientii despre noi.

  Seriosi, cel mai bun pret de pe piata! 5 stele!
  Marius SoareMarius Soare
  17:31 28 Jun 22
  Super personal !Serviciile sunt de nota 1000, mobilierul protejat si transportat in siguranta ,recomand cu drag .
  Toni AntonescuuToni Antonescuu
  11:50 10 May 22
  Au avut cel mai mic preț legat de o mutate a unui apartament din București . Băieții au fost super comunicativi , va recomand cu drag
  Bogdan StroeBogdan Stroe
  04:53 04 May 22
  O echipă profesionistă, promptă ce execută lucrări de mutat la cele mai mici prețuri .Recent am mutat toate lucrurile casnice dintr-un apartament cu două camere la țară fără nici cea mai mică bătaie de cap.Amabilitatea de care a dat dovadă Alex in momentul in care am sunat m-a făcut să colaborez cu echipa.
  Corina DCorina D
  04:51 04 May 22
  Raport calitate/preț excelent.Am efectuat un transport din București la Bragadiru simplu, rapid și la cel mai mic preț față de alte firme la care sunasem anterior.