Debarasări

Oferta noastră include servicii de debarasare mobilă și electrocasnice la prețuri accesibile și competitive. Garantăm că vă vom ajuta să vă debarasați de orice lucru inutil, în mod eficient și eficace, astfel încât să puteți elibera mai mult spațiu în locuința dvs. și să vă puteți concentra asupra lucrurilor importante.

Te scăpăm noi de mobila și electrocasnicele vechi!

Debarasare Mobilier

Vă oferim servicii profesionale de debarasare a mobilierului vechi, acoperind toate nevoile dvs. Dacă ați investit în mobilier nou și doriți să vă debarasați de cel vechi, noi avem soluția perfectă pentru tine. Ne angajăm să gestionăm debarasarea într-un mod responsabil și eficient, astfel încât să nu aveți nicio preocupare legată de eliminarea mobilierului vechi.

Debarasare Electrocasnice

Suntem aici pentru a vă oferi un serviciu complet de eliminare a electrocasnicelor vechi și inutile. Ne angajăm să ne ocupăm de orice tip de electrocasnic, indiferent de dimensiuni sau greutate. Fie că este vorba de un cuptor încăpățânat sau de o mașină de spălat haotică, noi ne asigurăm că toate electrocasnicele sunt debarasate în mod responsabil și eficient.

Debarasare in siguranță!

Ne angajăm să ne ocupăm cu seriozitate și dedicare de fiecare obiect. Pentru noi, debarasarea nu este doar o activitate banală, ci o misiune esențială, care necesită atenție și pasiune. Ne asigurăm că fiecare obiect este manevrat cu precauție. Aveți încredere în noi pentru a vă debarasa cu profesionalism de orice tip de obiect inutil.

Ofertă Rapidă

Înțelegem cât de valoros este timpul dvs. De aceea, dacă ne sunați, veți primi o ofertă instantanee după un scurt inventar al obiectelor dvs. În cazul în care ne trimiteți un e-mail, ne vom asigura să vă contactăm în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți rezolva problema debarasării cu ușurință și rapiditate. Suntem aici pentru a vă simplifica viața și a vă oferi soluții personalizate.

De ce să ne alegi pe noi?​

Experiență ne recomandă, avem o echipa tânăra și dinamică specializată în domeniul debarasarilor.

Echipa noastră de profesioniști are peste 10 ani de experiență în domeniul mutărilor de firme și locuințe, debarasări și montaje, etc. Ne-am angajat să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încât debarasarea dvs. să se desfășoare în cele mai bune condiții. Ne asigurăm că toate operațiunile sunt efectuate cu rapiditate și profesionalism, astfel încât să ne putem bucura de un rezultat final satisfăcător. Suntem dedicați să vă oferim servicii personalizate și să ne asigurăm că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite în mod eficient și sigur.

Colegii noștri din departamentul de logistică vor stabili telefonic împreună cu dvs. ora și data în care se va efectua debarasarea. Echipa noastră se va deplasa la locația stabilită, unde se vor ocupa de încărcarea obiectelor de mobilier sau a bunurilor pe care le debarasați. De asemenea, oferim servicii complete și ne asigurăm că efectuăm și curățenia necesară după debarasare. Scopul nostru este să vă oferim un serviciu complet, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor aspecte importante. Suntem dedicați să vă ușurăm viața și să vă oferim soluții personalizate, astfel încât să puteți avea o debarasare eficientă și ușoară.

Mobilierul vechi va fi transportat în centre de reciclare, unde poate fi distrus și refolosit fără a polua mediul. Pentru mobilierul care poate fi refolosit, ne ocupăm personal de donația acestuia către centre de caritate, astfel încât să ajungă la persoanele care au nevoie, dar nu își permit să cumpere. Credem că fiecare lucru poate avea o a doua viață și, prin intermediul acestei donații, putem contribui la crearea unei societăți mai bune, mai responsabile și mai sănătoase.

Ești gata să lucrăm împreună?

Scrie-ne mai jos și revenim la tine în cel mai scurt timp!


  Recenzii

  Vezi ce părere au clienții despre noi.

  Daniela FotescuDaniela Fotescu
  05:27 19 Apr 24
  Am folosit prima dată serviciile firmei și am fost foarte mulțumită. Băieții au fost amabili și și-au făcut treaba profesionist. Recomand!
  Andreea CichiAndreea Cichi
  18:24 11 Jan 24
  Recomand cu drag!!! Foarte amabili, seriosi si prompti! Apelati cu incredere.
  Cristina MateescuCristina Mateescu
  21:51 23 Dec 23
  Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de MASTERMOVE. Am apelat de două ori la serviciile lor și de fiecare dată am avut parte de punctualitate și profesionalism. Recomand cu mare încredere!
  claudiu crasnojanclaudiu crasnojan
  18:41 11 Dec 23
  Super punctuali (au ajuns inaintea orei programate) . Au rezolvat mutarea rapid. Fara fite si "stai boss ca nu se poate". Recomand!
  ancuta medianancuta median
  17:20 09 Nov 23
  Am apelat de doua ori la servicii de debarasare ale Mastermove. De fiecare data, echipele au lucrat rapid si eficient.
  Corina NicodimCorina Nicodim
  15:34 30 Sep 23
  Excelent! A decurs totul foarte lin, armonios, o echipa faina cu oameni deschisi, foarte organizati si constructivi, au gasit rapid solutii la toate obstacolele. Mi-a placut si atmosfera de lucru, au lucrat cu drag, relaxat dar in acelasi timp foarte foarte atenti la toate detaliile! Recomand din suflet.
  Cristina PostoacaCristina Postoaca
  13:32 13 Aug 23
  Foarte multumita din toate punctele de vedere,seriozitate,rapiditate,pret bun.Recomand cu toata increderea
  Anca BoacaAnca Boaca
  20:04 11 Aug 23
  Extraordinar de mulțumiți ,promptitudine,rapiditate,seriozitate.plus ca e cel mai bun pret pe piata.Multumim mult si o sa mai apelăm si cu alte ocazii.Recomandam cu toata increderea.
  Christian OpreaChristian Oprea
  06:32 19 Jul 23
  O experienta extraordinara intr-un climat in care serviciile sunt din ce in ce mai slabe d.p.d.v. al calitatii! Oamenii sunt receptivi, multumitor de rapizi, extraordinar de muncitori si deosebit de draguti! Recomand cu toata taria
  Lucian SimbotinLucian Simbotin
  20:10 28 Jun 23
  Vreți calitate la preț bun atunci alegerea este foarte simplă! De acum înainte voi folosi Mastermove pentru că aici primesc profesionalism, corectitudine și bun simț. Va mulțumesc.
  Catalin MociornitaCatalin Mociornita
  14:46 09 Jun 23
  Am ajuns sa apelez la serviciile celor de la MASTERMOVE in urma recomandărilor unei cunoștințe care a fost foarte mulțumită de ei și într-adevăr totul a fost perfect, rapid și curat. Eu am avut nevoie sa debarasez un apartament iar prețul a fost sub estimările personale.Mulțumesc echipei!
  Bădicu MihaiBădicu Mihai
  20:54 11 Jan 23
  Au fost singura firma care a acceptat sa imi mute toate echipamentele din garajul personal in propiul service . Au dat dovada de profesionalism , calitate si promptitudine. Recomand serviciile lor!
  Anda PetroselAnda Petrosel
  20:53 11 Jan 23
  Calitatea serviciilor a fost impecabila. Personalul foarte atent cu bunurile clienților și extrem de punctual.
  Daniela MateiDaniela Matei
  18:03 12 Dec 22
  Am avut cea mai placuta experienta in prestari servicii. Rapiditate, punctualitate, comunicare, super pret si concentrare pe servisarea clientului la cele mai inalte standarde. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta voi apela si la celelalte servicii oferite de dvs. Va multumesc!
  Andreea SophieAndreea Sophie
  06:14 28 Oct 22
  Seriozitate, preturi bune, rapiditate in servicii. Lucrurile au fost mutate rapid și în siguranta. Mulțumesc întregii echipe! Recomand cu mare drag aceasta firma.
  Stefania HarabagiuStefania Harabagiu
  21:41 11 Aug 22
  Prompti, eficienti, super servicii, flexibili, punctuali, noi am avut o situatie de debarasare complexa si neprevazuta. Au fost extrem de profi, foarte decenti la pret, au reactionat extrem de bine si la timp, au gasit solutii pe loc. Recomand cu incredere si ofer un rating de 5 stele
  Seriosi, cel mai bun pret de pe piata! 5 stele!
  Marius SoareMarius Soare
  17:31 28 Jun 22
  Super personal !Serviciile sunt de nota 1000, mobilierul protejat si transportat in siguranta ,recomand cu drag .
  Toni AntonescuuToni Antonescuu
  11:50 10 May 22
  Au avut cel mai mic preț legat de o mutate a unui apartament din București . Băieții au fost super comunicativi , va recomand cu drag
  Bogdan StroeBogdan Stroe
  04:53 04 May 22
  O echipă profesionistă, promptă ce execută lucrări de mutat la cele mai mici prețuri .Recent am mutat toate lucrurile casnice dintr-un apartament cu două camere la țară fără nici cea mai mică bătaie de cap.Amabilitatea de care a dat dovadă Alex in momentul in care am sunat m-a făcut să colaborez cu echipa.
  Corina DCorina D
  04:51 04 May 22
  Raport calitate/preț excelent.Am efectuat un transport din București la Bragadiru simplu, rapid și la cel mai mic preț față de alte firme la care sunasem anterior.
  js_loader