Mutări si Transport Mobilă

Transformăm mutarea într-o experiență simplă și ușoară pentru tine. Echipa noastră cu experiență de peste 10 ani în domeniul mutărilor si transportului de mobilă se asigură că totul decurge fără probleme și că bunurile tale sunt transportate în siguranță la noua ta locație. Fie că este vorba despre mutarea unei locuințe sau a unui sediu, noi te susținem cu servicii personalizate și eficiente.

Ne ocupăm de absolut tot ce inseamnă mutare si transport mobilier!

Mutări Locuințe

Lăsați-ne să vă simplificăm procesul de mutare. Cu o echipă experimentată și dedicată, noi ne asigurăm că totul decurge fără probleme, de la împachetare și ambalare, la încărcare, transport și descărcare. Ne luăm angajamentul să vă oferim o experiență de mutare fără stres și fără probleme, astfel încât să vă puteți concentra pe alte aspecte importante ale vieții dvs. Avem cele mai avantajoase preturi la serviciul de transport mobila.

Mutări Firme

Înțelegem cât de importantă este afacerea ta pentru tine și de aceea, ne asigurăm ca mutarea să se desfășoare în deplină siguranță și într-un mod rapid, astfel încât să nu îți afecteze programul de lucru. Ne angajăm să te liberăm de stresul asociat cu mutarea și să facem tot posibilul pentru a-ți asigura un proces cât mai ușor și eficient.

Mutări Echipamente & IT

Colaborăm cu o firmă specializată în domeniul IT, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji referitor la echipamentele tale, sunt în deplină siguranță! Ne asigurăm că toate echipamentele tale IT sunt transportate cu atenție și precauție, astfel încât să rămână în perfectă stare pana la destinație.

Ofertă Rapidă

Înțelegem cât de important este timpul tău! Dacă ne suni, vei primi o ofertă instantaneu, în urma unui inventar scurt, iar dacă ne trimiți un e-mail, te vom contacta noi în cel mai scurt timp posibil. Suntem aici să te ajutăm să faci această mutare cât mai ușor și eficient posibil, astfel încât să poți să te concentrezi pe alte aspecte importante ale vieții tale.

De ce să ne alegi pe noi?

Experienta ne recomanda, avem o echipa tanara si dinamica specializata in domeniul mutarilor.

Cu peste 10 ani de experiență în mutări de firme și locuințe, echipa noastră asigură cele mai bune condiții de transport și soluția cea mai rapidă pentru ca bunurile dvs. să ajungă în siguranță la noua locație. Ne asigurăm că acordăm atenție fiecărui detaliu, de la ambalare la încărcare, descărcare și asamblare la loc, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență fără stres și fără probleme. Ne angajăm să oferim un serviciu de înaltă calitate și să vă fim alături de-a lungul întregului proces.

Reprezentantul nostru ajunge la locația ce trebuie mutată pentru a putea face o evaluare și a stabili împreună cu dvs. prețul și cum se va desfășura mutarea. Ulterior, angajații noștri se vor deplasa cu echipamente și scule profesionale pentru a executa mutarea conform înțelegerii dvs. cu reprezentantul nostru.

Echipa noastră își desfășoară activitatea cu cea mai mare liniște, pentru a nu afecta funcționarea eficientă a afacerii dvs. și pentru a asigura o mutare rapidă și fără probleme. Înțelegem cât de importantă este afacerea dvs. pentru dvs., așa că vom încerca să efectuăm mutarea fără a deranja angajații dvs. în timp ce lucrează. Prioritar vom muta elementele esențiale, iar apoi vom reveni după program pentru a încărca restul.

Nu trebuie sa va faceți griji. Ne ocupăm de tot, dezasamblăm mobilierul de la sediul/locația dvs. și îl montăm la loc în noua locație. Echipa noastră are experiență în montaje și demontaje de mobilier, precum și în montaje de parchet, astfel încât vă garantăm pentru manopera oferită și suntem siguri că veți fi mulțumiți.

Ești gata să lucrăm împreună?

Scrie-ne mai jos și revenim la tine în cel mai scurt timp!


  Recenzii

  Vezi ce părere au clienții despre noi.

  Daniela FotescuDaniela Fotescu
  05:27 19 Apr 24
  Am folosit prima dată serviciile firmei și am fost foarte mulțumită. Băieții au fost amabili și și-au făcut treaba profesionist. Recomand!
  Andreea CichiAndreea Cichi
  18:24 11 Jan 24
  Recomand cu drag!!! Foarte amabili, seriosi si prompti! Apelati cu incredere.
  Cristina MateescuCristina Mateescu
  21:51 23 Dec 23
  Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de MASTERMOVE. Am apelat de două ori la serviciile lor și de fiecare dată am avut parte de punctualitate și profesionalism. Recomand cu mare încredere!
  claudiu crasnojanclaudiu crasnojan
  18:41 11 Dec 23
  Super punctuali (au ajuns inaintea orei programate) . Au rezolvat mutarea rapid. Fara fite si "stai boss ca nu se poate". Recomand!
  ancuta medianancuta median
  17:20 09 Nov 23
  Am apelat de doua ori la servicii de debarasare ale Mastermove. De fiecare data, echipele au lucrat rapid si eficient.
  Corina NicodimCorina Nicodim
  15:34 30 Sep 23
  Excelent! A decurs totul foarte lin, armonios, o echipa faina cu oameni deschisi, foarte organizati si constructivi, au gasit rapid solutii la toate obstacolele. Mi-a placut si atmosfera de lucru, au lucrat cu drag, relaxat dar in acelasi timp foarte foarte atenti la toate detaliile! Recomand din suflet.
  Cristina PostoacaCristina Postoaca
  13:32 13 Aug 23
  Foarte multumita din toate punctele de vedere,seriozitate,rapiditate,pret bun.Recomand cu toata increderea
  Anca BoacaAnca Boaca
  20:04 11 Aug 23
  Extraordinar de mulțumiți ,promptitudine,rapiditate,seriozitate.plus ca e cel mai bun pret pe piata.Multumim mult si o sa mai apelăm si cu alte ocazii.Recomandam cu toata increderea.
  Christian OpreaChristian Oprea
  06:32 19 Jul 23
  O experienta extraordinara intr-un climat in care serviciile sunt din ce in ce mai slabe d.p.d.v. al calitatii! Oamenii sunt receptivi, multumitor de rapizi, extraordinar de muncitori si deosebit de draguti! Recomand cu toata taria
  Lucian SimbotinLucian Simbotin
  20:10 28 Jun 23
  Vreți calitate la preț bun atunci alegerea este foarte simplă! De acum înainte voi folosi Mastermove pentru că aici primesc profesionalism, corectitudine și bun simț. Va mulțumesc.
  Catalin MociornitaCatalin Mociornita
  14:46 09 Jun 23
  Am ajuns sa apelez la serviciile celor de la MASTERMOVE in urma recomandărilor unei cunoștințe care a fost foarte mulțumită de ei și într-adevăr totul a fost perfect, rapid și curat. Eu am avut nevoie sa debarasez un apartament iar prețul a fost sub estimările personale.Mulțumesc echipei!
  Bădicu MihaiBădicu Mihai
  20:54 11 Jan 23
  Au fost singura firma care a acceptat sa imi mute toate echipamentele din garajul personal in propiul service . Au dat dovada de profesionalism , calitate si promptitudine. Recomand serviciile lor!
  Anda PetroselAnda Petrosel
  20:53 11 Jan 23
  Calitatea serviciilor a fost impecabila. Personalul foarte atent cu bunurile clienților și extrem de punctual.
  Daniela MateiDaniela Matei
  18:03 12 Dec 22
  Am avut cea mai placuta experienta in prestari servicii. Rapiditate, punctualitate, comunicare, super pret si concentrare pe servisarea clientului la cele mai inalte standarde. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta voi apela si la celelalte servicii oferite de dvs. Va multumesc!
  Andreea SophieAndreea Sophie
  06:14 28 Oct 22
  Seriozitate, preturi bune, rapiditate in servicii. Lucrurile au fost mutate rapid și în siguranta. Mulțumesc întregii echipe! Recomand cu mare drag aceasta firma.
  Stefania HarabagiuStefania Harabagiu
  21:41 11 Aug 22
  Prompti, eficienti, super servicii, flexibili, punctuali, noi am avut o situatie de debarasare complexa si neprevazuta. Au fost extrem de profi, foarte decenti la pret, au reactionat extrem de bine si la timp, au gasit solutii pe loc. Recomand cu incredere si ofer un rating de 5 stele
  Seriosi, cel mai bun pret de pe piata! 5 stele!
  Marius SoareMarius Soare
  17:31 28 Jun 22
  Super personal !Serviciile sunt de nota 1000, mobilierul protejat si transportat in siguranta ,recomand cu drag .
  Toni AntonescuuToni Antonescuu
  11:50 10 May 22
  Au avut cel mai mic preț legat de o mutate a unui apartament din București . Băieții au fost super comunicativi , va recomand cu drag
  Bogdan StroeBogdan Stroe
  04:53 04 May 22
  O echipă profesionistă, promptă ce execută lucrări de mutat la cele mai mici prețuri .Recent am mutat toate lucrurile casnice dintr-un apartament cu două camere la țară fără nici cea mai mică bătaie de cap.Amabilitatea de care a dat dovadă Alex in momentul in care am sunat m-a făcut să colaborez cu echipa.
  Corina DCorina D
  04:51 04 May 22
  Raport calitate/preț excelent.Am efectuat un transport din București la Bragadiru simplu, rapid și la cel mai mic preț față de alte firme la care sunasem anterior.
  js_loader