Mutari

Ai de facut o mutare? Noi te ajutam sa-ti muti sediul sau locuinta. Avem o echipa dinamica cu experienta de peste 5 ani in domeniu.

Ne ocupam de absolut tot ce inseamna mutare!​

Mutari Locuinte

Cand vine vorba de mutat locuinte, pentru dvs. poate fi un lucru stresant. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot, avem experienta si ne vom asigura ca totul decurge perfect.

Mutari Firme

Stim cat de importanta este afacerea ta pentru tine! Ne asiguram ca mutarea sa se desfasoare in deplina siguranta si cat mai rapid, in asa fel incat sa nu iti afectam programul de lucru.

Mutari Echipamente & IT

Colaboram cu firma specializata in domeniul IT, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji referitoare la echipamentele tale, sunt in deplina siguranta!

Oferta Rapida

Stim cat de important e timpul tau! Daca ne suni, primesti o oferta instant in urma unui scurt inventar, iar daca ne trimiti mail te contactam noi in cel mai scurt timp!

De ce sa ne alegi pe noi?

Experienta ne recomanda, avem o echipa tanara si dinamica specializata in domeniul mutarilor.

Echipa noastra are peste 5 ani experienta in domeniul mutarilor de firme si locuinte, asiguram cele mai bune conditii de transport si cea mai rapida solutie pentru ca bunurile dvs. sa ajunga in siguranta la noua locatie. Ne asiguram sa facem cu grija fiecare pas, de la ambalare pana la incarcare, descarcare si asamblare la loc, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de serviciile noastre.

Reprezentantul nostru ajunge la locatia ce trebuie mutata pentru a putea face o evaluare si a stabili impreuna cu dvs. pretul si cum se va desfasura mutarea. Ulterior, angajatii nostri se vor deplasa cu echipamente si scule profesionale pentru a executa mutarea conform intelegerii dvs. cu reprezentantul nostru.

Echipa noastra lucreaza in cea mai mare liniste, pentru a nu afecta buna functionare a firmei dvs. si a asigura o mutare transparenta si rapida. Stim cat de important este business-ul pentru dvs asa ca vom incerca sa executam mutarea fara a deranja angajatii dvs in timp ce lucreaza. Mutam intai esentialul iar ulterior revenim dupa program sa incarcam ce ramane.

Nu trebuie sa faci nimic. Ne ocupam de tot, dezasamblam mobila la sediul dvs. si o asamblam la loc in noua locatie. Echipa noastra are experienta in montaje si demontaje mobila cat si in montaje parchet, de aceea garantam pentru manopera oferita si suntem siguri ca o sa fiti multumiti.

Esti gata sa lucram impreuna?

Scrie-ne mai jos si revenim la tine in cel mai scurt timp!


  Recenzii

  Vezi ce parere au clientii despre noi.

  Seriosi, cel mai bun pret de pe piata! 5 stele!
  Marius SoareMarius Soare
  17:31 28 Jun 22
  Super personal !Serviciile sunt de nota 1000, mobilierul protejat si transportat in siguranta ,recomand cu drag .
  Toni AntonescuuToni Antonescuu
  11:50 10 May 22
  Au avut cel mai mic preț legat de o mutate a unui apartament din București . Băieții au fost super comunicativi , va recomand cu drag
  Bogdan StroeBogdan Stroe
  04:53 04 May 22
  O echipă profesionistă, promptă ce execută lucrări de mutat la cele mai mici prețuri .Recent am mutat toate lucrurile casnice dintr-un apartament cu două camere la țară fără nici cea mai mică bătaie de cap.Amabilitatea de care a dat dovadă Alex in momentul in care am sunat m-a făcut să colaborez cu echipa.
  Corina DCorina D
  04:51 04 May 22
  Raport calitate/preț excelent.Am efectuat un transport din București la Bragadiru simplu, rapid și la cel mai mic preț față de alte firme la care sunasem anterior.