Ce parere au clientii despre MASTERMOVE?

Am incercat sa oferim cele mai bune servicii intodeauna si sa multumim pe toata lumea.
Mai jos regasesti recenziile primite pe pagina de Google de la clientii nostrii.

Daniela MateiDaniela Matei
18:03 12 Dec 22
Am avut cea mai placuta experienta in prestari servicii. Rapiditate, punctualitate, comunicare, super pret si concentrare pe servisarea clientului la cele mai inalte standarde. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta voi apela si la celelalte servicii oferite de dvs. Va multumesc!
Burchila IonBurchila Ion
18:15 30 Oct 22
Nota pe care o pot acorda este 1-2 cu mare indulgenta , pentru o mutare de la et.3 la et.2 platind suma ceruta si inca 400 lei(20% in plus) la final findca a apreciat seful ca a fost greu plus cate 150 lei la fiecare din cei 3 oameni carausi.Calitatea serviciului prestat a fost execrabila(masina trimisa era ultra murdara si nu se inchidea in spate decat cu o prelata neetansa , cred ca venea de la carat pamant sau dezmembrari).Echipa era pentru carat lemne(soscotind ei ca mobila sau lemne este acelasi lucru ) , nu aveau habar de cum se manipuleaza niste obiecte nu chiar usoare , nu stiau de chingi de transport ; vazand cata pricepere au nu i-am lasat sa demonteze un dulap mediu cu 2 usi( pentru acesta au mai venit 3 oameni in plus dar nu stiau cum sa-l apuce) si de aici atitudinea de lipsa de grija fata de tot.Tot mobilierul a ajuns in final la destinatie plin de praful din masina si zgariat la greu , ba chiar au zgariat si parchetul din noul apartament.Asa lipsa de profesionalism si lipsa de pricepere(chiar si la munca bruta iti trebuie ceva pricepere) n-am vazut la nici o mutare pe care am mai facut-o si au fost vreo 5 la numar in decursul anilor.Asa ca nu va luati cum am facut si eu doar dupa comentariile pozitive.Acesti oameni n-au constiinta si frica de Dumnezeu , ei vor doar bani si in schimb isi bat joc de oameni , dar uita ca in viata legea compensatiei nu iarta pe nimeni.
Andreea SophieAndreea Sophie
06:14 28 Oct 22
Seriozitate, preturi bune, rapiditate in servicii. Lucrurile au fost mutate rapid și în siguranta. Mulțumesc întregii echipe! Recomand cu mare drag aceasta firma.
Stefania HarabagiuStefania Harabagiu
21:41 11 Aug 22
Prompti, eficienti, super servicii, flexibili, punctuali, noi am avut o situatie de debarasare complexa si neprevazuta. Au fost extrem de profi, foarte decenti la pret, au reactionat extrem de bine si la timp, au gasit solutii pe loc. Recomand cu incredere si ofer un rating de 5 stele
Oana TugearuOana Tugearu
12:40 25 Jul 22
L.E. dupa raspunsul propietarului: NU m-a contactat niciun coleg, mesajele au venit din partea mea vazand ca trece ora stabilita si nu am nicio informatie din partea dvs. Daca intr-adevar ar fi intervenit o problema, ceea ce este de inteles, era profesional sa ma anuntati, insa, REPET, eu v-am contactat, nu am primit nicio informare din partea dvs cum ca ar fi intervenit ceva neprevazut, decat ca raspuns la mesajul meu.Personal, nu am fost multumita de aceasta firma. Am agreat o data si o ora anume inainte cu 1 saptamana. Am revenit pentru confirmare in ziua de vineri, comanda urmand sa fie efectuata luni, la prima ora. Din pacate, dupa cateva mesaje si telefoane din partea mea catre companie, serviciul s-a efectuat dupa 3 ore. Evident ca imi programasem livrarea mobilei noi la 4 ore distanta de debarasarea confirmata la ora agreata iar cele 2 servicii s-au suprapus. Singurul beneficiu este pretul sub cele oferite de alte firme care furnizeaza astfel de servicii, in rest, lipsa de profesionalism, caracteristica in Romania, a fost pe deplin resimtita.
Seriosi, cel mai bun pret de pe piata! 5 stele!
Marius SoareMarius Soare
17:31 28 Jun 22
Super personal !Serviciile sunt de nota 1000, mobilierul protejat si transportat in siguranta ,recomand cu drag .
Toni AntonescuuToni Antonescuu
11:50 10 May 22
Au avut cel mai mic preț legat de o mutate a unui apartament din București . Băieții au fost super comunicativi , va recomand cu drag
Bogdan StroeBogdan Stroe
04:53 04 May 22
O echipă profesionistă, promptă ce execută lucrări de mutat la cele mai mici prețuri .Recent am mutat toate lucrurile casnice dintr-un apartament cu două camere la țară fără nici cea mai mică bătaie de cap.Amabilitatea de care a dat dovadă Alex in momentul in care am sunat m-a făcut să colaborez cu echipa.
Corina DCorina D
04:51 04 May 22
Raport calitate/preț excelent.Am efectuat un transport din București la Bragadiru simplu, rapid și la cel mai mic preț față de alte firme la care sunasem anterior.

Esti gata sa lucram impreuna?

Scrie-ne mai jos si revenim la tine in cel mai scurt timp!