Ce părere au clienții noștri despre MASTERMOVE?

Ne-am străduit întotdeauna să oferim cele mai bune servicii și să mulțumim pe toată lumea. Mai jos puteți găsi recenziile primite pe pagina noastră de Google de la clienții noștri satisfăcuți. Suntem mândri de eforturile noastre și de feedback-ul pozitiv pe care îl primim de la clienții noștri și ne angajăm să continuăm să oferim servicii excepționale în fiecare zi.
Cristina Postoaca
Cristina Postoaca
13:32 13 Aug 23
Foarte multumita din toate punctele de vedere,seriozitate,rapiditate,pret bun.Recomand cu toata increderea
Anca Boaca
Anca Boaca
20:04 11 Aug 23
Extraordinar de mulțumiți ,promptitudine,rapiditate,seriozitate.plus ca e cel mai bun pret pe piata.Multumim mult si o sa mai apelăm si cu alte ocazii.Recomandam cu toata increderea.
Christian Oprea
Christian Oprea
06:32 19 Jul 23
O experienta extraordinara intr-un climat in care serviciile sunt din ce in ce mai slabe d.p.d.v. al calitatii! Oamenii sunt receptivi, multumitor de rapizi, extraordinar de muncitori si deosebit de draguti! Recomand cu toata taria
Lucian Simbotin
Lucian Simbotin
20:10 28 Jun 23
Vreți calitate la preț bun atunci alegerea este foarte simplă! De acum înainte voi folosi Mastermove pentru că aici primesc profesionalism, corectitudine și bun simț. Va mulțumesc.
Catalin Mociornita
Catalin Mociornita
14:46 09 Jun 23
Am ajuns sa apelez la serviciile celor de la MASTERMOVE in urma recomandărilor unei cunoștințe care a fost foarte mulțumită de ei și într-adevăr totul a fost perfect, rapid și curat. Eu am avut nevoie sa debarasez un apartament iar prețul a fost sub estimările personale.Mulțumesc echipei!
Bădicu Mihai
Bădicu Mihai
20:54 11 Jan 23
Au fost singura firma care a acceptat sa imi mute toate echipamentele din garajul personal in propiul service . Au dat dovada de profesionalism , calitate si promptitudine. Recomand serviciile lor!
Anda Petrosel
Anda Petrosel
20:53 11 Jan 23
Calitatea serviciilor a fost impecabila. Personalul foarte atent cu bunurile clienților și extrem de punctual.
Daniela Matei
Daniela Matei
18:03 12 Dec 22
Am avut cea mai placuta experienta in prestari servicii. Rapiditate, punctualitate, comunicare, super pret si concentrare pe servisarea clientului la cele mai inalte standarde. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta voi apela si la celelalte servicii oferite de dvs. Va multumesc!
Andreea Sophie
Andreea Sophie
06:14 28 Oct 22
Seriozitate, preturi bune, rapiditate in servicii. Lucrurile au fost mutate rapid și în siguranta. Mulțumesc întregii echipe! Recomand cu mare drag aceasta firma.
Stefania Harabagiu
Stefania Harabagiu
21:41 11 Aug 22
Prompti, eficienti, super servicii, flexibili, punctuali, noi am avut o situatie de debarasare complexa si neprevazuta. Au fost extrem de profi, foarte decenti la pret, au reactionat extrem de bine si la timp, au gasit solutii pe loc. Recomand cu incredere si ofer un rating de 5 stele
Xenia-Cristina Pantilin
Xenia-Cristina Pantilin
11:56 30 Jun 22
Seriosi, cel mai bun pret de pe piata! 5 stele!
Marius Soare
Marius Soare
17:31 28 Jun 22
Super personal !Serviciile sunt de nota 1000, mobilierul protejat si transportat in siguranta ,recomand cu drag .
Toni Antonescuu
Toni Antonescuu
11:50 10 May 22
Au avut cel mai mic preț legat de o mutate a unui apartament din București . Băieții au fost super comunicativi , va recomand cu drag
Bogdan Stroe
Bogdan Stroe
04:53 04 May 22
O echipă profesionistă, promptă ce execută lucrări de mutat la cele mai mici prețuri .Recent am mutat toate lucrurile casnice dintr-un apartament cu două camere la țară fără nici cea mai mică bătaie de cap.Amabilitatea de care a dat dovadă Alex in momentul in care am sunat m-a făcut să colaborez cu echipa.
Corina D
Corina D
04:51 04 May 22
Raport calitate/preț excelent.Am efectuat un transport din București la Bragadiru simplu, rapid și la cel mai mic preț față de alte firme la care sunasem anterior.
See All Reviews
js_loader

Ești gata să lucrăm împreună?

Scrie-ne mai jos și revenim la tine în cel mai scurt timp!