Suntem Online
Suna pentru oferta

Montaj mobila

Cel mai neplacut lucru pentru clienti atunci cand cumpara mobilier este montajul, prea multe instructiuni, suruburi numeroase, stim, devine stresant. Insa noi avem experienta necesara in montajul mobilierului si te putem ajuta cu asta.

  • Montaj rapid de cea mai buna calitate
  • Cel mai bun raport calitate - pret
  • Disponibilitate 24/7
  • Disponibili pentru firme sau persoane fizice
  • Oferim si transportul mobilierului la nevoie
  • Dupa caz, te putem scapa de mobila veche si deteriorata

Cand vine vorba de montaje vorbim de un lucru ce trebuie facut cu mare atentie, fiind foarte multe aspecte de care trebuie sa tinem cont, echipa noastra are experienta necesara pentru executarea unei lucrari de foarte buna calitate.


Manopera de calitate

Cu o experienta de ani buni in montajul mobilierului, oferim cele mai bune servicii de montaj fie ca esti persoana fizica sau firma. Iti garantam o manopera de calitate ce te va tine ani buni. Ne asiguram sa parcurgem cu grija fiecare pas in montarea mobilierului si sa avem cea mai mare grija si atentie, asadar manopera sa fie una de cea mai buna calitate.


Debarasare mobilier vechi

Daca nu mai ai nevoie de mobila veche, in caz ca exista, oferim transportul acesteia in locatii de reciclare sau centre de donatii, asadar beneficiezi de servicii complete fara sa fie nevoie sa apelezi la mai multe firme. Asiguram si transport in cazul in care vrei s-o duci in alta locatie cat si reasamblare daca doresti sa-l pastrezi intreg.


Cel mai bun pret

Incercam sa facem o oferta competitiva in functie de nevoile fiecarui client, asadar ne putem mandri cu cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Ne dorim sa avem cati mai multi clienti fericiti si colaborari noi in fiecare zi, nu ne permitem sa lasam un client nemultumit.Transport de la magazin

Ti-ai cumparat mobila de la magazin de profil si nu vrei sa astepti transportul lor? Stim cu totii ca intarzie si pot fi si neatenti cateodata. Daca preferi un transport rapid in siguranta si in aceiasi zi, poti apela la noi, venim direct la magazin, iti incarcam produsele si ti le ducem direct in casa apoi ne ocupam de montaj. Dupa cum am spus, oferim servicii complete!


Sau suna-ne direct +40747979250